Simon en Annemarie Keizer Beeld © ANP

Simon openhartig over gezinsuitbreiding: 'Alle geluk voelbaar'

14 juni 2021 13:54

Simon (37) en Annemarie (36) Keizer maakten deze maandag bekend dat ze hun tweede kindje samen verwachten. In een video op social media vertelt Simon nu openhartig over de gezinsuitbreiding.

"Als daar alle geluk elke keer weer in volle hevigheid voelbaar is"

In de video, die hieronder ook te bekijken is, vertelt Simon onder andere dat het Spaanse eiland Ibiza altijd al een bijzondere plek is geweest voor het stel. Het is dan ook niet voor niets dat het koppel de zwangerschap van Annemarie op het eiland liet vastleggen. 'Als een eiland je door de jaren heen zo dierbaar is geworden. Als het vanaf 2012 zo'n tweede thuis is. Als daar alle geluk elke keer weer in volle hevigheid voelbaar is', vertelt Simon onder andere.

De zanger vervolgt: 'Dan moet dat de plek zijn, en geheel volgens traditie, met uitzicht op Es Vedrà, waar je laat vastleggen dat er nog meer geluk aanstaande is.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie geniet nu Simon Keizer veel thuis is: 'Heel fijn'

Via een foto op social media maakten Annemarie en Simon bekend dat hun dochter Kiki, geboren in 2017, binnenkort grote zus wordt. 

Het koppel vertelde vorig jaar in hun eigen podcast Ik & Simon nog openhartig over hun toekomst. Zo krijgen de twee vaak de vraag of ze nog een tweede kindje zouden willen. "Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn", antwoordde Annemarie op de vraag. Simon vindt het prima als mensen het vragen, maar noemt het wel een beetje ‘ondoordacht’. Het hele gesprek is hier terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer open over therapie: 'Voelde vreugde bij Kiki niet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!