Dusty in 'Ex On The Beach: Double Dutch' Beeld © ViacomCBS/MTV

Na EOTB-succes lanceert Dusty nu zijn 'Dusty cream'

14 juni 2021 20:12

Na Harrie de Dekhengst en de Terror Twins is er een nieuw bekend figuur opgestaan in 'Ex On The Beach: Double Dutch'. De 23-jarige Dusty Taconis is één van de smaakmakers van het laatste seizoen. Eén van zijn bekendste uitspraken kan hem nu zelfs een hoop geld opleveren.

"Nou jongens, jullie weten hoe laat het is, hè?"

Dusty heeft ja gezegd tegen Ex On The Beach: Double Dutch met maar één reden: de honderd bedpartners aantikken tijdens de opnames. Daarom geeft hij volop gas en geeft de notoire playboy tijdens zijn verblijf in de villa volop gas. Hij staat daardoor al snel bekend dat hij vrouwen voorziet van zijn... Dusty cream. Daar ziet de realityster nu big business in, want hij brengt de 'cream' daadwerkelijk op de markt. Dat maakt hij zojuist via Instagram bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty had nooit gevoelens voor Sem: 'Je kunt me niet vertrouwen'

Op zijn afgeschermde Instagram-account introduceert Dusty zijn nieuwe merk. "Nou jongens, jullie weten hoe laat het is, hè?" zegt hij terwijl hij de billen van een vrouw insmeert met zonnebrandcrème. "Dusty cream op die kontjes, jongens." Verder schrijft hij dat de cream 'bijna klaar voor gebruik is' en dat hij op 21 juli het product bekendmaakt.

Het is te hopen voor Nederland en België dat het dan om zonnebrandcrème gaat en niet zijn daadwerkelijke 'cream'. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty haalt woede medekandidaten EOTB op de hals

In Shots Fired blikken Lesley en Dusty terug op hun wilde weken samen in de EOTB-villa. 

Shots Fired: Lesley en Dusty ontsnappen niet aan EOTB-kwartet

08:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!