Beeld © Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio van Temption Island financieel aan de grond door malafide boekhouder

14 juni 2021 21:09

Oud 'Temptation Island'-deelnemer Fabrizio Tzinaridis (28) komt er op social media voor uit dat hij jarenlang financieel aan de grond zat. Door de werkzaamheden van zijn malafide boekhouder heeft hij enorme boetes moeten betalen.

"Rechtszaken, advocaatkosten en een zware belastingcontrole twee jaar geleden deden me bijna de das om door de fouten van deze zogenaamde ‘boekhouder’"

Op Instagram doet de realityster zijn verhaal en grijpt hij meteen de gelegenheid aan om zijn nieuwe business in de cosmeticawereld te promoten. 'Ik kan jullie met eerlijkheid zeggen dat ik erg diep heb gezeten de laatste jaren/maanden', begint Fabrizio zijn verhaal. In 2019 bleek dat zijn oude boekhouder geen boekhouder was en flink met zijn financiën knoeide.

'Rechtszaken, advocaatkosten en een zware belastingcontrole twee jaar geleden deden me bijna de das om door de fouten van deze zogenaamde ‘boekhouder’. (...) Overuren moeten draaien om de boetes te betalen, bijna mijn auto moeten verkopen, enzovoorts... Natuurlijk liet mijn ego het niet toe dat met de wijde wereld te delen en net wanneer ik al mijn schulden afbetaald had en letterlijk net weer kon ademen kwam Corona kijken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio verbaast vriend en vijand met transformatie

Door de impact van het coronavirus op de (Belgische) economie staat het water Fabrizio wederom aan de lippen. De buffer die hij weet op te bouwen verdampt, de schaamte is groot en zijn tattoo shop gaat bijna op in rook. 'Ik moest letterlijk weer van 0 af aan beginnen', schrijft hij. 'Je kan niet geloven wat een gewicht op dit moment bij het schrijven van deze caption van m'n schouders valt. Met tranen in de ogen voel ik de opluchting van binnenuit toenemen…'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!