Shelly Sterk Beeld © ANP

Volgers Shelly Sterk verklaren haar 'voor gek' na vaccinatie

14 juni 2021 22:05

De Instagram-inbox van Shelly Sterk (30) heeft gisteren overuren gedraaid. De presentatrice deelde in de ochtend een 'vacciselfie', een foto van zichzelf nadat ze geprikt was. Daarna stroomden de haatberichten binnen, laat ze in de avond weten op Instagram.

"Vind dat iedereen lekker zelf moet bepalen waar hij/zij voor kiest"

'Zoveel berichten in m'n inbox van mensen die mij voor gek verklaren, zeggen te ontvolgen en zelfs uitschelden (?!) omdat ik vandaag gevaccineerd ben', schrijft Shelly. Dat mensen zich zo met haar bemoeien, daar heeft ze weinig begrip voor. 'Vind dat iedereen lekker zelf moet bepalen waar hij/zij voor kiest.'

Shelly Sterk
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saskia Noort klaar voor 'slutty' zomer na coronavaccinatie

Sommige volgers dachten dat ze betaald werd om haar vaccinatie te zelfs te delen. Daar is niets van waar, zegt ze. 'Geloof er gewoon in dat hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe beter we met z'n allen beschermd zijn. Daarom deel ik mijn vaccinatie.'

Bij haar 'vacciselfie' liet ze eerder ook weten erg blij te zijn met de prik. 'Hij zit er eindelijk in', schreef de presentatrice maandagochtend.

Shelly Sterk
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk opgelucht na bezoek aan kindertandarts

Hoewel Shelly benadrukt dat ze niet betaald is voor de vaccinatie-foto, zijn er ook BN'ers die daar wel voor kiezen. Diederik Jekel praat je hieronder bij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!