Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Dit is waarom je nooit een lover van Kendall zag in KUWTK

15 juni 2021 06:37

In de twintig seizoenen van 'Keeping up with the Kardashians' is er werkelijk nóóit een vriendje opgedoken van Kendall Jenner (25). En dat heeft een reden. Zo vertelde één van de producenten van de realityshow maandag in een podcast van 'Bravo TV'.

"Omdat ze niet altijd weet wat de intenties zijn van mensen die ze ontmoet"

"Kendall had altijd een regel: ze vond dat ze minimaal een jaar met iemand samen moest zijn voordat ze onderdeel van de show zouden kunnen worden. Dat was omdat ze niet altijd weet wat de intenties zijn van mensen die ze ontmoet", aldus Farnaz Farjam. "Dat is waarom we uiteindelijk haar persoonlijke leven uit de serie hebben gehouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Celstraf voor man die naakt inbrak bij Kendall Jenner

De op een na jongste telg uit de Kardashian/Jenner-familie was elf jaar oud toen de realityserie van start ging. In de afgelopen seizoenen was de nu 25-jarige een niet al te vaste kracht bij de show. "Kendall kwam en ging een beetje in de laatste fase. Maar ze was toen op een leeftijd dat je net volwassen wordt en je wat meer bezig bent met wat de buitenwereld over je zegt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze hysterische KUWTK-scène wilde Kris Jenner eigenlijk niet op beeld

Het model deelde afgelopen weekend op Instagram een zeldzaam persoonlijke post: Kendall en vriendje Devin Booker vierden hun eenjarig samenzijn. Dat zou dus betekenen dat de basketballer in aanmerking was gekomen voor een rolletje in Keeping up with the Kardashians, maar deze week wordt de laatste aflevering van de realityshow uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner maakt YouTube-serie over mentale gezondheid

Na veertien jaar en twintig seizoenen was een paar dagen geleden de allerlaatste aflevering van Keeping Up With The Kardashians toch echt een feit. Keren ze ooit nog terug? Bekijk er hieronder alles over.

Keren de Kardashians ooit nog terug met realityserie?

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!