Beeld © ANP

Influencer Nina Warink: 'Niet vies van poseren in lingerie'

15 juni 2021 17:34

Bij het grote publiek is ze nog relatief onbekend, maar op social media is ze allang geen kleintje meer. Nina Warink (24), vriendin van YouTuber Kelvin 'Kalvijn' Boerma (25), heeft op Instagram meer dan een half miljoen volgers. De door 'FHM' benoemde Social Media Queen van 2021 gaat nu zelfs met de billen bloot in het blad.

"Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk"

Wie een blik op Nina's Instagram-account werpt, ziet een boel selfies en kiekjes in bikini. Van een beetje bloot is ze namelijk niet vies, zo zegt ze in gesprek met FHM. Voor het mannenblad doet ze een sexy shoot en is ze te zien in een pikante video. "Ik ben er natuurlijk niet vies van om in sexy lingerie op Instagram te poseren", vertelt ze, "maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTuber Kalvijn en vriendin vieren jubileum met lieve Insta-posts

"Ik ben op zich ook wel tevreden met mijn vrouwelijke vormen, dus dat er billen en borsten op zitten", vertelt ze verder. "Ik denk niet dat ik veel te klagen heb, zeker ook omdat het allemaal puur natuur is.” Nina is in ieder geval in haar nopjes met de sensuele foto's van zichzelf, die inmiddels als achtergrond dienen op de telefoon van haar vriend. "Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze ontvangt bakken kritiek na verkiezing tot mooiste vrouw

Monica Geuze is door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van het land. Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Doutzen Kroes en Kim Feenstra. Maar die titel wordt Monica helaas niet in dank afgenomen. "Kijk, smaken zullen altijd verschillen, maar los van dat vraag ik me af of het in deze tijd normaal is om zó gemeen te zijn', zegt ze erover. Hier lees je meer over de kritiek op de influencer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!