Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens: 'Moeder was boos en verdrietig om OnlyFans-account'

15 juni 2021 20:45

Ontslagen worden uit Meerdijk, gechanteerd worden met zijn OnlyFans-account: Ferry Doedens (30) heeft een lastige periode achter de rug. In 'LINDA.' lucht de gevallen soapster zijn hart bij presentator Suzanne Bosman (55).

"Het gevoel dat niemand meer met me wil werken begint gelukkig een beetje weg te ebben"

In 2020 viel de stabiliteit en het vaste inkomen van Ferry weg toen hij na twaalf jaar Goede Tijden, Slechte Tijden Meerdijk noodgedwongen moest verlaten. Toen hij vanwege de coronamaatregelen veertien dagen in quarantaine moest, zat hij zo slecht in zijn vel dat hij fouten maakte die tot een 'onwerkbare situatie' bij GTST leidden. Ferry is er nog kapot van. 

Om toch aan geld te komen, maakte Ferry zijn inmiddels minstens zo beruchte als beroemde OnlyFans-account aan. Daar kan hij achter een betaalmuur expliciete content aanbieden. Voor zijn moeder, waar hij een nauwe band mee heeft, een bittere pil om te slikken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens wil weer acteren: 'In gesprek over klussen'

"Ze steunt me altijd", vertelt Ferry. "Toen ik haar vertelde over OnlyFans was ze echt boos en verdrietig, maar ze laat me niet vallen. Laatst waren we samen in een hotelletje. Zei ze ineens: ‘Je mag wel gewoon wat content in de badkamer gaan maken, hoor.’ Daar moest ik erg om lachen.”

Verder heeft Ferry maar één plan voor de toekomst: in het hier en nu leven. Naar eigen zeggen wil de acteur altijd maar 'meer, meer, meer'. "Het gevoel dat niemand meer met me wil werken begint gelukkig een beetje weg te ebben. Paul de Leeuw zei tegen me: ‘Bekijk het zo dat je over tien jaar kunt zeggen: ‘O ja, dat OnlyFans heb ik ook nog een jaartje of twee gedaan.’’ Die gedachte gaf me wel rust.

Het hele interview van Ferry en Suzanne is te lezen in de nieuwe LINDA. die vanaf woensdag in de winkels ligt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens gaat op onderzoek uit: is er een leven na OnlyFans?

Hoewel het zweet hem in eerste instantie uitbrak, interesseert het Ferry inmiddels geen ruk meer wat mensen van zijn nieuwe carrièrepad vinden. Dat vertelt hij in onderstaande video. 

Commentaar over OnlyFans interesseert Ferry Doedens geen ruk meer

04:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!