Lars MAFS Beeld © Instagram @laaars

Lars van Married At First Sight weer vrijgezel na korte relatie

16 juni 2021 13:09

Het zit Lars Scheve, bekend van 'Married At First Sight', niet mee in de liefde. Twee maanden nadat hij 'perfecte match' Lieve aan de haak slaat, is de relatie alweer voorbij. Hij bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard na berichtgeving van 'Shownieuws'.

"Lieve en ik hebben een leuke tijd samen gehad, maar zijn erachter gekomen dat we helaas niet genoeg bij elkaar passen"

Nadat hij tijdens Married At First Sight vol goede moed en in een driedelig pak zijn happily ever after dacht te vinden bij Lizzy - en bruut werd afgewezen voor de camera's - leek Lieve het na zijn (inmiddels tweede) scheiding helemaal te zijn voor hem. 'Hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt écht verliefd zijn', schreef hij in april nog. Daarom is de verrassing des te groter dat de koek na ruim acht weken toch al op is. 

"Lieve en ik hebben een leuke tijd samen gehad, maar zijn erachter gekomen dat we helaas niet genoeg bij elkaar passen om onze levens voor altijd met elkaar te delen", vertelt Lars nu aan RTL BoulevardHet stel is nooit uit de 'datingfase' gekomen voor ze erachter kwamen dat ze niet voor elkaar bestemd zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars uit MAFS slaat nieuwe liefde aan de haak: 'Perfecte match'

"We hebben mooie momenten beleefd, waren echt aan elkaar gewaagd en kunnen terugkijken op een leuke tijd. We zien en spreken elkaar nog gewoon en gunnen elkaar voor de toekomst het allerbeste, ook al is dat niet langer samen." Alle digitale sporen van Lieve zijn inmiddels zorgvuldig van zijn Instagram-account verwijderd. 

Of Nederland erop zit te wachten is nog maar de vraag, maar Lars denkt momenteel nog na of hij ooit mee zou doen aan een nieuw datingprogramma om wél de ware te vinden. "Zeg nooit nooit, maar misschien is inmiddels de kans op slagen groter dat ik meedoe aan een nieuw seizoen van Lego Masters."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars en Lizzy blikken terug: waar liep het stuk?

In de video hieronder vertelde Lars nog vol trots over de nieuwe vrouw waaraan hij zijn hart verloren had.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!