Gordon Beeld © ANP

Gordon laat gastric bypass aan zijn neus voorbij gaan

16 juni 2021 18:15

Gordon ziet af van zijn gastric bypass, dat laat de zanger weten aan 'Shownieuws'. De 52-jarige meldde onlangs in de Vlaamse talkshow 'De Cooke & Verhulst Show' in België onder het mes te gaan voor een maagverkleining. Niet vanwege overgewicht, maar omdat hij aan diabetes lijdt.

Volgens Gordon zou de operatie 'te zwaar' zijn. De 52-jarige kampt al een jaar of veertien met diabetes type 2. Omdat de presentator in Nederland niet terecht kan voor de operatie, week hij uit naar België. Bij onze zuiderburen opereren ze namelijk ook bij mensen met een BMI onder de 35, iets wat in Nederland niet gebruikelijk is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon binnenkort ook in België te zien met nieuw programma

"Dat is gewoon op en af, ik krijg het niet onder controle. Het schommelt echt heftig heen en weer", vertelde hij eerder aan tafel bij Gert Verhulst en James Cooke. "Dit heeft puur met diabetes te maken. Het leven met suikerziekte... Er valt mee te leven, maar het is zo heftig bij mij."

Gordon gaat binnenkort wél een programma maken in België. Zijn programma's op SBS stonden de laatste tijd niet heel hoog in de kijkcijferlijst, al zijn bankrekening-cijfers voor hem belangrijker.

Gordon kijkt niet naar kijkcijfers, maar bankrekening-cijfers: 'Alles boven miljoen'

04:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon haalt flink uit naar Edison commissie: 'Lachwekkende farce'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!