Roxeanne Hazes Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes: 'Fender is de verbindende factor binnen ons gezin'

16 juni 2021 20:51

Nu het 2,5-jarige zoontje van Roxeanne Hazes inmiddels over een grote woordenschat bezit, is het nooit meer stil in huis. Dat vertelt de 28-jarige zangeres in haar nieuwe column voor 'Viva Mama’. Volgens Rox is zoontje Fender een bijdehante peuter die haar regelmatig in de problemen brengt met zijn gevatte uitspraken.

"Ik zit vervolgens met buikpijn in de auto, twijfelend of ik per se goed doe aan carrière maken met mijn verloofde"

Zo schrijft Roxeanne dat een tijdje terug zíj de schuld kreeg toen een ander kindje tijdens het spelen per ongeluk op zijn oor trapte, waardoor het ging bloeden. 'Even voor de duidelijkheid: ik was er niet eens bij, hè', verduidelijkt de Hazes-telg. 'Vervolgens vertelde hij doodleuk dat mama aan zijn oor had 'getrekt' omdat hij drie keer om ander beleg vroeg op zijn boterham en ik, na twee boterhammen met jam en smeerkaas weg te hebben gegooid, er een beetje genoeg van had.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zure boete voor Roxeanne Hazes: 'Janken'

Daarnaast is de ondeugende peuter volgens de dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt op Instagram, een koning in schuldgevoelens aanpraten. Als voorbeeld vertelt de mama van Fender dat haar zoontje enorm moeite heeft met afscheid nemen op de crèche en niet wil zwaaien. Althans, dat dácht ze. 'Ik zit vervolgens met buikpijn in de auto, twijfelend of ik per se goed doe aan carrière maken met mijn verloofde.' Even spookt het zelfs door haar hoofd een psycholoog in te schakelen, maar tijdens een tienminutengesprek blijkt haar zoontje een meester manipulator. 'Hij ziet het gewoon als een spelletje', aldus Roxeanne.

Maar omdat hij zijn ouders door en door kent en zo goed op hun gevoelens in kan spelen, is hij volgens de zangeres ook altijd de verbindende factor binnen het gezin. 'Als Erik en ik een discussie hebben gehad (…) is er altijd iemand die nog wijzer is. Die, terwijl hij met zijn dino’s speelt, papa erop wijst dat mama een kusje wil.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes' zoontje Fender groeit als kool: 'Lijkt op z'n opa'

Gelukkig kan Roxeanne als ze er écht met haar handen in het haar zit wat betreft Fender, aankloppen bij voormalig schoonzus Monique Westenberg. Haar zoontje André Junior is namelijk net wat ouder waardoor ze al de nodige ervaring heeft. Monique is dan ook als een zus voor de zangeres. 

Roxeanne Hazes: 'Monique is als een zus'

02:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Ik vind het leuk om de grenzen op te zoeken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!