Leontine en Marco Beeld © ANP

Marco en Leontine hinten op definitieve liefdesverzoening

17 juni 2021 10:44

Zanger Marco (54) en Leontine Borsato (53) hinten op social media op een definitieve liefdesverzoening. Marco heeft woensdagavond een filmpje gedeeld met vlinders en daarbij de tekst 'Ze zijn overal'. Voor Leontine lijkt dat ook te gelden: zij deelt Marco's bericht op haar eigen Instagram-account.

"De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd"

Het lijkt er dus op dat de vonk tussen de twee weer helemaal is overgeslagen, nadat de twee de afgelopen periode veel met elkaar hebben gedatet

Update: het management van Marco laat aan Shownieuws weten dat de twee nog niet terug bij elkaar zijn. "Ze hebben het leuk, gezellig en romantisch. Marco doet deze posts omdat hij dat leuk vindt om te doen." 

Om weer met zijn ex-vrouw te daten noemde Marco vorige maand nog 'hartstikke leuk en hartstikke spannend'. Hij benadrukte toen dat er geen label op hun relatie zit. "We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden. Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd."

In verstoppen heeft Marco geen trek meer. "Voor ons heeft dat geen zin. In Nederland hebben we geprobeerd om het rustig aan te doen. Maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd, dan roept het meteen vragen op." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato: 'Spannend om weer te daten met Leontine'

De verliefde Marco en Leontine kunnen inmiddels nergens meer onopgemerkt naartoe. Ook niet naar het Spaanse eiland Ibiza, waar ze vorige maand vertoefden. "Ik had een heel fijne vakantie", blikt Marco terug op zijn dagen samen met Leontine. "Ik heb inmiddels gemerkt dat kennelijk overal in de bosjes mensen verschuilen om maar een glimp op te vangen van wat we aan het doen zijn."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato na meer dan een jaar weer op tournee

Marco over Leontine: 'Vuur lijkt op te laaien'

04:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!