Disneyland met zijn bekende karakters.

We mogen weer naar Disneyland na ellenlange coronasluiting

17 juni 2021 20:02

Disneyland Parijs, een van de grootste pretparken van Europa, heeft donderdag de deuren weer geopend na een lange coronasluiting. Beide parken op het terrein, het Disneyland Park en het Disney Studios Park, zijn weer toegankelijk voor publiek. Er gelden wel nog steeds strikte veiligheidsmaatregelen.

In principe zijn alle attracties weer geopend, dus ook beroemde achtbanen als Big Thunder Mountain, Space Mountain en Indiana Jones and the Temple of Doom. De grote parades die normaal 's middags en 's avonds plaatsvinden, zijn op dit moment nog niet mogelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

18-jarige Disney-ster Olivia Rodrigo verbreekt weer record

Wel gelden op het hele terrein nog steeds strikte coronamaatregels. In de rijen moeten bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar houden en mondkapjes zijn in het hele park verplicht voor iedereen boven de zes jaar. Op het hele terrein staan 2000 dispensers waar bezoekers doorlopend hun handen kunnen desinfecteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rusland waarschuwt Disney voor 'schadelijke' animatie met gay

Een nieuw onderdeel in het gebied buiten het park is de expositie The Art of Marvel in Hotel New York. Hier zijn 350 kunstwerken te zien die te maken hebben met de meest succesvolle filmserie aller tijden. Alle Marvel-films brachten tot nu toe 15 miljard dollar op. Het nieuwste deel, Black Widow, komt begin juli uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Oliehoek is laaiend enthousiast over nieuwe Disneyfilm Luca

Disney+ heeft een nieuwe film gelanceerd: Luca! Tim Oliehoek is door het dolle, vertelde hij vanavond bij RTL Boulevard.

Tim Oliehoek is laaiend enthousiast over nieuwe Disneyfilm Luca

04:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!