Marco en Leontine Beeld © Instagram @borsato

Met deze pogingen wist Marco Leontine weer voor zich te winnen

20 juni 2021 12:12

Het intimiteitsvacuüm lijkt achter de rug, zo ook de ultieme liefdestrip, en er is zelfs sprake van ware vlinders. Marco (54) en Leontine Borsato (53) hebben elkaar weer gevonden. Sterker, het is 'aan'. Maar eerlijk is eerlijk: het ging niet vanzelf. De zanger heeft werkelijk waar alles uit de kast getrokken om zijn Tien te heroveren.

"We laten de vorm los. Maar blijven toch een eenheid"

'Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven', aldus Marco en Leontine in februari 2020. Hun huwelijk leek niet bestand tegen de scheurtjes die het had opgelopen en de twee gingen op eigen voet verder.

Totdat er begin dít jaar opeens een sprankeltje hoop de wereld in wordt geslingerd. Marco laat weinig subtiel weten dat hij zijn familie mist en schrijft voor het eerst de iconische woorden: 'We laten de vorm los. Maar blijven toch een eenheid.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco en Leontine hinten op definitieve liefdesverzoening

Het blijkt de eerste van Marco's vele verzoeningspogingen via, romantischer wordt het niet, Instagram. De zanger verklaart Leontine regelmatig de liefde via het platform en steekt ook in interviews niet onder stoelen of banken dat zij de ware liefde voor hem is. Maar toch, hij kan het niet vaak genoeg zeggen: "We laten de vorm los." 

Eén en één is twee, dus op Valentijnsdag is het weer raak. Marco deelt op zowel Instagram Stories als in een post een complete slideshow met poëtische teksten en innige liefdesverklaringen. 'Ze is nog altijd mijn Valentijn', schrijft hij erbij. En ook: 'Mijn grote liefde.' Ondertussen kunnen we als volgers genieten van een minutenlange aaneenschakeling van foto's van het gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Marco Borsato steken hem een hart onder de riem

Een nieuwe kans voor Marco dient zich aan. Het is Moederdag! Hij haalt wederom alles uit de kast om haar te overtuigen van zijn hart vol liefde voor de moeder van zijn drie kinderen. 'Fijne Moederdag, lieve Leontine!' schrijft hij bij een gloednieuwe slideshow. 'We zijn nog steeds één gezin… The five of us.'

Ondertussen wordt duidelijk dat ze weer aan het daten zijn. Marco laat in interviews terloops vallen dat hij haar dolgraag terug wil en in De 538 Ochtendshow met Frank Dane geeft hij voor het eerst meer duidelijkheid over de status van zijn relatie met Leontine. "Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje." Wel goed dat hij de 'vaste vorm' nog even benadrukt. Op de vraag of andere vrouwen kans maken bij Marco zegt de zanger resoluut: "Mijn hart is bezet." 

En dan is het 22 mei, een bijzondere dag voor de Borsato's. Het is hun trouwdag. Marco kruipt weer in de pen en flanst achter zijn computer wederom een video in elkaar. Deze keer van twee ringen, waarbij in goud geschreven staat: 'Blijft een bijzondere dag.'

Marco Borsato
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato: 'Spannend om weer te daten met Leontine'

Om hun liefde verder uit te diepen besluiten Marco en Leontine, rond die huwelijksdag, naar de Spaanse zon te vertrekken. Met een ultieme liefdestrip moet de liefde nog verder uitgediept worden. En dat lukt. Ze worden gespot op een romantische boottrip en de twee lijken elkaar weer helemaal te hebben gevonden.

Marco en Leontine Borsato
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien: intieme Marco en Leontine stap dichter bij hereniging

Wat blijkt nu? De liefde woorden, ellenlange filmpjes en pogingen tot verzoening zijn niet voor niets geweest. Ze hebben verkering. Dat vertelt Marco vrijdag op de Belgische radio. "We hebben een soort van verkering, weer", aldus een gelukkige Marco. "Het is aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco en Leontine delen update tijdens liefdestrip op Ibiza

Marco vertelt regelmatig over de ontwikkelingen tussen hem en Leontine. Zo ook aan RTL Boulevard. Bekijk het hieronder:

Marco over Leontine: 'Vuur lijkt op te laaien'

04:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!