Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild keert in september weer terug op de radio

18 juni 2021 11:00

Ruud de Wild (52) is van plan in september terug te keren op NPO Radio 2. Dat zegt althans dj Eddy Keur (62), die Ruuds programma 'De Wild in de Middag' overnam toen de presentator in maart stopte omdat hij darmkanker had, in 'De Gooi- en Eemlander'.

"Het is zijn show. Ik ben slechts een vervanger"

"In principe keert Ruud terug na zijn vakantie, maar als hij zich in juli of augustus al goed genoeg voelt, dan maak ik met alle liefde eerder plaats", aldus Eddy. "Het is zijn show. Ik ben slechts een vervanger." Een woordvoerster van KRO-NCRV laat weten dat er nog geen startdatum voor Ruud is geprikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild lacht weer na bezoek aan ziekenhuis: 'Gevreesde 'k' is weg'

De 52-jarige dj maakte op 22 maart bekend dat enkele maanden daarvoor bij hem in een vroeg stadium darmkanker was vastgesteld. Hij zei toen te verwachten dat hij drie maanden zou moeten revalideren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild staat te kijken van eigen kracht: 'Zes weken geleden niet mogelijk'

Eddy is sindsdien te horen in De Wild in de Middag. Als die klus erop zit, ligt de volgende mogelijk al klaar. Eddy is met meerdere publieke omroepen en commerciële zenders in gesprek over een nieuw radioavontuur. "Daar wil ik echter pas iets over kwijt als Ruud weer terug in het zadel zit. Uit respect voor de man die mij het vertrouwen gaf en zelf alle tijd nodig heeft om op volle kracht te kunnen terugkeren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild herenigd met zoon: 'Zo blij dat hij er weer is'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!