Danny Froger en Dominique Beeld © ANP

Danny Froger zet jarige vriendin Dominique in het zonnetje

18 juni 2021 12:39

Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is... Dominique! De vriendin van Danny Froger (33) blaast vandaag 31 kaarsjes uit. De zanger is zo enorm dankbaar voor nog een jaar samen, dat hij zijn liefde van de (spreekwoordelijke) daken schreeuwt op Instagram.

"Van harte baby!"

'Dames en heren, de allerknapste, liefste en beste is jarig', schrijft hij bij een foto van Do en hun dochtertje Fallon. 'Van harte baby!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Danny Froger in het zonnetje gezet door familie

Er zijn meer jarigen bij de familie Froger vandaag. Ook Kaycee, de kleindochter van René, loopt vandaag alweer zes jaar rond. En zoals een goede opa betaamt, wordt de speciale dag gevierd op social media. 'Geniet van een heerlijke, zorgeloze jeugd. Je bent een prachtig kind', schrijft de zanger bij een reeks kiekjes van het meisje.

Ook zijn vrouw Natasja laat weten hoe enorm dankbaar ze is voor het meisje in hun leven: 'Ik mocht erbij zijn toen ze geboren werd en nou is het al zo’n lief, grappig en slim meisje van 6. Time flies!'

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Danny Froger blikt vooruit op het EK: 'Verliezen is geen optie'

Ook wijdt Natas nog een post aan haar 'allerliefste schoondochter' Dominique. 'Love you', schrijft de presentatrice bij een foto van het gezin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!