Jandino Asporaat, Gerard Joling en Sylvie Meis Beeld © ANP

Dit zijn de populairste vakantiehotspots van de BN'ers

19 juni 2021 15:02

Nu het volop zomer is en iedereen weer op vakantie wil, trekken ook onze sterren massaal naar het buitenland. Welke landen zijn momenteel het meest in trek bij bekend Nederland? Hieronder een overzicht.

"Toen ik ‘s avonds wilde gaan slapen, lag er een briefje op m’n kussen"

1. Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza barst bijna uit haar voegen door alle (Nederlandse) toeristen. Niet zo gek dus dat je hier ook bekende mensen tegen het lijf loopt. De afgelopen tijd brachten onder anderen Jaimie Vaes en Lil' Kleine, Marco en Leontine Borsato en Nikkie Plessen een bezoekje aan het eiland.

Nikkie ging overigens niet alleen, maar maakte er een bedrijfsuitje van en nam een groot deel van haar medewerkers mee. Ze brachten onder andere een bezoekje aan een luxe strandtent en lieten pizza's, met haar merknaam als logo erop, bezorgen. 

En wie is er nou beter in het geven van vakantietips dan Nikkie? In de video hieronder heeft ze er een aantal voor je.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie Plessen met personeel op luxe vakantie naar Ibiza

2. Curaçao 

Ook het tropische eiland Curaçao is populair onder de BN'ers. Niet alleen Jandino Asporaat komt graag op het eiland (waar hij nu een eigen stad bouwt), ook sterren als Gerard Joling, Nikkie de Jager, André Hazes en rapper Josylvio vertoeven er geregeld. 

De rapper kwam afgelopen week nog volop in het nieuws nadat hij door de douane op het vliegveld op Curaçao werd aangehouden. Tijdens een incident, waarbij een agent Josylvio ook in het gezicht sloeg, werd hij gearresteerd en moest hij een nacht doorbrengen in een cel. Wat er precies is gebeurd, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers eerlijk over 'stiekeme' trip naar Curaçao

3. Portugal

Bibi Breijman, Waylon en hun dochtertje Teddy genoten de afgelopen weken van het zonnetje in Portugal. Deze week moest Bibi, op het vliegveld nota bene, afscheid nemen van haar liefje Waylon. En dat was moeilijker dan gedacht, zo schreef ze openhartig. 'Toen ik ‘s avonds wilde gaan slapen, lag er een briefje op m’n kussen. Toen ik het las realiseerde ik me dat ik erbij stond als een verliefde puber, maar vooral dat het echte leven weer gaat beginnen.' 

Overigens geniet ook Linda de Mol af en toe van een vakantie in haar huis in Portugal, zoals hieronder te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thekla Reuten in Portugal uitgeroepen tot beste actrice

4. Côte d'Azur 

Ga je liever voor een luxe vakantie op badplaatsen als Cannes of Nice? Dan is de Franse Côte d'Azur de aangewezen plek. Niemand minder dan Sylvie Meis kun je hier met haar kersverse man Niclas Castello tegen het lijf lopen. Zij brengen elk jaar wel een bezoekje aan de Zuid-Franse kust.

Overigens is de kans groot dat je hier ook Hollywood-sterren spot. Elke zomer wordt in Cannes namelijk het prestigieuze filmfestival georganiseerd waar de crème de la crème van Hollywood naartoe gaat. Denk hierbij aan Angelina Jolie, Spike Lee en Brad Pitt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Filmfestival Cannes inderdaad verplaatst naar juli

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!