Emma Wortelboer Beeld © ANP

Emma Wortelboer door eigen gezin geïnspireerd voor nieuw programma

18 juni 2021 12:35

Emma Wortelboer (24) kreeg door een gesprek met haar ouders en zusje het idee voor een nieuw programma. Voor de BNNVARA-serie 'Dat snap je als je ouder bent', die vanaf komend najaar te zien is, praat de presentatrice met ouders en kinderen die het niet eens worden. Zo maakte de omroep vrijdag bekend.

"Het lijkt me namelijk van alle tijden"

Het gaat om bijvoorbeeld tieners die van hun ouders geen tatoeage mogen of 's avonds altijd stipt op een bepaald tijdstip thuis moeten zijn. De 24-jarige Emma gaat bij de gezinnen langs en verdiept zich in de standpunten van beiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer gunt deelnemers Tik M Aan hoge kijkcijfers

De presentatrice was bij haar ouders thuis toen ze het idee ervoor kreeg. "Ik had het met mijn vader over werk en we werden overschreeuwd door mijn zusje die het weer eens niet eens was met mijn moeder. Mijn vader wees ernaar en zei: 'Daar moet je een programma over maken'. Nou dat vond ik dus helemaal niet zo'n gek idee. Sterker nog, in de ontwikkelingsfase die volgde heb ik me vaak afgevraagd waarom het nog niet bestond! Het lijkt me namelijk van alle tijden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geld moet swipen: Emma Wortelboer deelt jaarsalaris op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!