Beeld © ANP

Afgetrainde Ellemieke schittert in bikinishoot na scheiding van Sergio Herman

21 juni 2021 18:33

Ellemieke Vermolen (44) krabbelt weer op na haar scheiding van Sergio Herman (51). In een bikinishoot voor het 'LINDA. Vakantieboek' laat de afgetrainde Ellemieke zien wat haar ex nu misloopt.

"Het verlies van mijn zoontje Josha aan het einde van de zwangerschap en mijn scheiding zijn verdrietige, traumatische ervaringen"

Dat Ellemieke moeder is en tijdens haar zwangerschappen meer dan twintig kilo is aangekomen, is al die jaren later niet meer te zien. Het modellenwerk is ze nog niet verleerd, dus poseert ze voor de camera's van het LINDA. Vakantieboek als een heuse femme fatale. Wel biecht ze op dat ze het één en ander heeft gelaten om helemaal tiptop op de set te verschijnen. "Geen brood, pasta, koolhydraten. Veel groente. Onbewerkte producten en niet te veel van alles. (...) Ik miste vooral de chocola en chips tijdens het vrijdagmiddagaperitief. En oké, ook de pizza op vrijdagavondfilmavond met de jongens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellemieke Vermolen laat van zich horen na breuk met Sergio Herman

Achter de sexy blik van Ellemieke gaat veel verdriet schuil. "Het verlies van mijn zoontje Josha aan het einde van de zwanger­schap en mijn scheiding zijn verdrietige, traumatische ervaringen", vertelt ze tijdens het interview. Maar ze is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. "Als het leven je citroenen geeft, moet je limonade maken – ik sta in het leven met open ogen en armen."

RTL Boulevard sprak met Ellemieke over de bikinishoot. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellemieke Vermolen over verwerken verlies zoontje: 'Praten hielp'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellemieke Vermolen biedt excuses aan

Ex-man Sergio heeft inmiddels weer de liefde gevonden. Het is een 21 jaar jongere zakenvrouw die hem weer laat stralen. Chanel Joppart, de zakenvrouw annex nieuwe vlam in kwestie, is zelfs met haar liefje afgereisd naar Ibiza voor een romantische vakantie. Daar lees je hier meer over.

Het interview van Ellemieke Vermolen in LINDA. Vakantieboek ligt woensdag 23 juni in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!