Loretta Schrijver Beeld © ANP

Loretta Schrijver herstellende in ziekenhuis na complicaties

19 juni 2021 12:42

Presentatrice Loretta Schrijver (65) is geopereerd in het ziekenhuis. De 'Koffietijd'-presentatrice is dit voorjaar gediagnostiseerd met een beginnende fase van darmkanker. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL aan RTL Boulevard.

In mei werd al bekend dat Loretta onder het mes moest vanwege een verdacht plekje. Ze presenteerde toen al een tijdje niet meer de ochtendshow Koffietijd: "Ik moet volgende week naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep, want er is ergens en plekje gevonden en dat vertrouwt de dokter niet helemaal. Daarom willen ze die weghebben", vertelde Loretta daar destijds over. 

Hoewel het plekje ook succesvol is verwijderd, zijn er later complicaties opgetreden en ligt Loretta nu nog in het ziekenhuis met onder andere een longontsteking. De presentatrice hoopt volgende week weer naar huis te mogen, zo heeft ze aan RTL laten weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doktoren vinden verdacht plekje bij Loretta Schrijver

Onlangs was alweer de laatste aflevering van het twaalfde seizoen van Koffietijd te zien. Loretta presenteert het programma al sinds het begin, vanaf 2010. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!