Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique verrast André met cadeau van zoontje Dré junior

20 juni 2021 13:23

Monique Westenberg (43) heeft haar ex verloofde, volkszanger André Hazes (27), verrast met een cadeau voor Vaderdag. Ze heeft hun zoontje Dré junior een tekst met 'papa' laten schrijven en het op een kettinkje laten graveren.

"Speciaal voor papa geschreven"

Bij het kettinkje, dat hieronder is te zien, schrijft Monique: 'Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag André Hazes.' Ook deelt ze een foto waarop te zien is dat de zanger het sieraad al om zijn pols draagt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes snapt Angela's haatcolumn wel: 'Anders is ze baantje kwijt'

Ketting André Hazes

Begin juni gaf Monique nog haar eerste interview sinds de breuk met André. In het interview met Talkies Magazine benadrukt Monique dat het interview over háár gaat. Maar het gaat wel over de gevoelens die ze had tijdens haar relatie met André. Zo onthulde Monique dat ze de liefde die ze in haar relatie met André had, nog nooit eerder had gevoeld. "In die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden."

Ruimte voor een nieuwe liefde is er overigens nog niet in het leven van Monique, vertelde ze. Daarnaast is ze naar eigen zeggen geen type voor onenightstand. Meer over het interview is hier terug te lezen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg neemt therapeut van de sterren in de arm

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!