Arnold Schwarzenegger Beeld © ANP

Arnold Schwarzenegger: 'Mijn kinderen haten mijn baan'

20 juni 2021 13:13

Niet iedereen was destijds even enthousiast toen Arnold Schwarzenegger de overstap maakte van de filmwereld naar de politiek. De vier kinderen van de 73-jarige acteur vonden het maar niks dat hun vader in 2003 gouverneur werd van Californië, zo blikte hij terug met zijn dochter Katherine (31) in haar Instagramprogramma 'BDA Baby'.

"Maar ik denk dat het voor iedereen belangrijk is om te weten hoe erg jullie kinderen mijn baan haatten"

Katherine herinnert zich nog goed dat vooral zij en haar jongere zus Christina (29) veel tijd doorbrachten op filmsets. Voor hun jongere broers Patrick (27) en Christopher (23) was dat anders omdat Arnold tijdens een groot deel van hun jeugd in de politiek zat. Dat beaamt de acteur. "Maar ik denk dat het voor iedereen belangrijk is om te weten hoe erg jullie kinderen mijn baan haatten", zei Schwarzenegger doelend op zijn carrièreswitch.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger gaat aan de slag voor Netflix

Zijn kinderen vonden het niet leuk dat ze niet meer hun huiswerk konden maken op de set en hun vader filmscènes zagen spelen. "Ik weet nog dat jullie zeiden: pap, ik haat je werk", aldus Arnold. "Jullie zeiden: iedereen rent hier rond in een stom pak en een stropdas en ze zien er allemaal zo serieus uit. Het was veel leuker op filmsets."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger reageert op Capitool-rellen, Trump en Biden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!