Beeld © ANP

Kevin Hart: 'Moeilijk om over vreemdgaan te praten met dochter'

20 juni 2021 22:15

Kevin Hart (41) heeft onderschat wat de impact van zijn slippertje met model Montia Sabbag in 2017 zou zijn op zijn kinderen. In een aflevering van de Facebook-serie 'Red Table Talk' vertelde de komiek openlijk aan Will Smith (52) hoe moeilijk hij het vond het er met zijn dochter Heaven (16) over te hebben.

"Maar als je kind teleurstelling toont, emotie toont, laat zien dat ze het niet begrijpt, dan schaam je je diep"

"Dat was een gesprek als geen ander", blikte Kevin terug. "Mijn dochter terugkrijgen, mijn dochter laten begrijpen dat het me speet, dat ik een fout had gemaakt, dat was heel wezenlijk. Kijk, ik ben nog steeds vader."

Hij realiseerde zich destijds niet wat de gebeurtenis voor effect zou hebben op zijn kinderen. "Het is moeilijk om mij te raken", zei hij. "Maar als je kind teleurstelling toont, emotie toont, laat zien dat ze het niet begrijpt, dan schaam je je diep."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Personal shopper steelt miljoen euro van Kevin Hart

De komiek had in 2017 een ontmoeting met Montia in een hotel in Las Vegas en die ontmoeting werd gefilmd. In een vermeende afpersingspoging werden de beelden openbaar gemaakt. Montia beweerde aanvankelijk dat zij niet degene op de beelden was, maar kwam daar in 2019 op terug. Toen eiste ze 60 miljoen dollar van de comedian. Ze zei dat het slippertje tussen de twee in scène is gezet door Kevin en zijn goede vriend Jonathan Todd Jackson.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin Hart aangeklaagd voor... het missen van een feest

Kevin heeft altijd volgehouden niks te hebben geweten van de opnames. Hij bekende wel dat hij een fout had gemaakt. "Ik heb mezelf in een situatie geplaatst die alleen maar verkeerd kon aflopen, en dat is ook gebeurd", zei hij destijds. Hij bood in de video excuses aan aan zijn vrouw Eniko, toen zwanger van het zoontje van het stel, en zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!