Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian over 'derde gezichtstransplantatie': 'Ik gebruik fillers'

21 juni 2021 04:48

De speculaties over het aantal plastische ingrepen dat ze heeft ondergaan, zijn altijd irritant voor Khloé Kardashian (36). Tijdens een special rond het einde van realitysoap 'Keeping up with the Kardashians' die zondagavond in de VS werd uitgezonden, liet ze weten dat ze het bij één 'nose job' heeft gelaten.

"Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me lelijk begonnen te noemen"

"Iedereen roept altijd dat ik aan mijn derde gezichtstransplantatie ben", verzuchtte de realityster. "En dan nemen ze het me kwalijk dat ik het daar niet over heb. Maar niemand heeft me er ooit direct naar gevraagd." Kardashian laat weten dat ze naast die ene neuscorrectie wel injecties in haar gezicht heeft laten toedienen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian sluit deal na 'kopiëren' kledinglijn

De realityster vertelde dat ze tijdens de eerste seizoenen van Keeping up with the Kardashians onzeker werd van het commentaar van kijkers. "Ik was heel zelfverzekerd voordat we met de show begonnen. Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me lelijk begonnen te noemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian dient bodyshamer van repliek

Khloé, die een stuk langer is dan zussen Kim en Kourtney en in de beginjaren van de realityshow ook iets steviger, stelde dat haar zussen beter werden behandeld in die tijd. Zo werden er voor Kourtney en Kim geregeld ladingen kledingen afgeleverd maar niet voor haar. "Dat was gewoon een feit. En mensen waren daar vrij schaamteloos in ook."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!