Love Island Beeld © Nick van Ormondt

Berichtje: deze Love Island-ster kondigt zwangerschap aan

21 juni 2021 09:54

Antilope Sha wist zowel Mac als Jaap om haar vinger te winden in de villa van 'Love Island'. Toch eindigde het avontuur voor het model vroegtijdig en moest ze de villa als single verlaten. Inmiddels heeft ze alsnog haar prins op het witte paard gevonden en is zelf in verwachting van haar eerste kindje, een meisje.

"Today is a special day, because there’s a little one on the way"

Sha maakt het nieuws met haar volgers deze Vaderdag bekend via een post op Instagram. 'Today is a special day, because there’s a little one on the way', schrijft de aanstaande mama bij een korte video waarin onder meer te zien is hoe ze trots poseert met haar groeiende babybuik.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yasmin blikt terug op Love Island: 'Te lang bij Joey blijven hangen'

Onder de post regent het felicitaties van onder meer Denzel Slager - winnaar van het eerste seizoen, die naar verluidt nu date met Famke Louise. En als je het over de duivel hebt: ook de zangeres laat weten blij voor haar te zijn. Ook Rossana Kluivert, Channah Koerten en Islanders Melany, Natascha en Rowéna reageren uitgelaten onder de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Say what?! Joey en Luna kenden elkaar al vóór Love Island

Het nieuwe seizoen van Love Island is inmiddels in volle gang en elke dag om 20.00 uur te zien bij Videoland. In onderstaande video vertelt presentatrice Holly Mae Brood over de reeks:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen berichtje missen van de Islanders? Hier volg je ze op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!