Jaimie Vaes Beeld © Aicha Abdoun

Tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op 15 juli van start

21 juni 2021 15:32

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van 'Jaimie: In The Vaes Lane' van start gaat. Discovery+ meldt zojuist aan RTL Boulevard dat het seizoen met enige vertraging begint: op donderdag 15 juli in plaats van 24 juni.

Na regen komt zonneschijn, want als de originele plannen nog steeds kloppen, stapt rapper Lil' Kleine deze zomer in het huwelijksbootje met Jaimie Vaes. Na de vermeende mishandeling, die het koppel overigens ontkent, is het Spaanse eiland Ibiza de plek waar ze elkaar eeuwige trouw beloven. 

Discovery+ heeft in eerste instantie belooft dat de kijker in het nieuwe seizoen meegenomen wordt in de aanloop naar de grote dag. Vandaag laat de zender weten dat er later meer duidelijkheid komt over de inhoud van het seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes en Lil' Kleine vragen om rust: 'Geen sprake van fysiek geweld'

Nadat het huwelijk al een keer is uitgesteld vanwege corona, is het vlak na de recente mediastorm maar de vraag of het plan überhaupt niet van de baan is. Het antwoord is dus nog niet bekend. De opnames van Jaimie: In The Vaes Lane zijn in ieder geval weer hervat.

Jaimie vertoeft inmiddels met zoon Lío en beste vrienden Estelle Cruijff en Koen Kardashian op het eiland. Op wat beelden dat ze aan het zonnen zijn na, is het niet duidelijk wát ze precies aan het doen zijn en laten filmen voor de realityserie. Gaat het huwelijk door? Zo ja, zijn de trouwringen al binnen? En weet Jaimie al in welke jurk ze gaat trouwen? Dat wordt nog vervolgd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian neemt het op voor Jaimie: 'Vreselijk wat haar nu overkomt'

Na het nieuws over de vermeende mishandeling brachten Jorik, de echte naam van Lil' Kleine, en Jaimie samen een statement naar buiten. RTL Boulevard deskundige Rob Goossens noemde dat niet geloofwaardig. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!