Beeld © Getty Images

'Relatie Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer voorbij'

22 juni 2021 01:23

De relatie van Khloé Kardashian (36) en basketballer Tristan Thompson (30) zou opnieuw op de klippen zijn gelopen. Volgens verschillende Amerikaanse media waren het opnieuw geruchten over Tristan en andere vrouwen die de relatie de das omdeden.

Volgens TMZ gingen de twee een aantal weken geleden uit elkaar nadat een vrouw een verhaal naar buiten had gebracht over haar affaire met de atleet. De Daily Mail meldt dat Tristan afgelopen vrijdag tijdens een huisfeestje samen met een vriend en drie vrouwen de slaapkamer heeft opgezocht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'

Khloé en Tristan kregen in 2016 iets met elkaar. In 2018, toen de realityster hoogzwanger was van dochter True, circuleerden er beelden van de basketballer met andere vrouwen op sociale media. De twee gingen uit elkaar maar bleven bevriend vanwege hun dochter. Ze brachten afgelopen jaar veel tijd samen door in quarantaine, waar de vlam weer zou zijn opgelaaid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model legt bom onder relatie Khloé Kardashian en Tristan

Tijdens een special die afgelopen week werd uitgezonden naar aanleiding van het einde van realityserie Keeping up with the Kardashians, liet Khloé nog weten dat ze graag meer kinderen met Tristan zou krijgen. Het is niet duidelijk wanneer die uitzending werd opgenomen. Meer over de reünie zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!