Beeld © Instagram @jur_ney_

Jørney en Odim van EOTB zijn uit elkaar: 'Komen nooit meer samen'

22 juni 2021 09:42

Zo snel als de relatie tussen tortelduifjes Jørney en Odim begon tijdens 'Ex On The Beach: Double Dutch', zo snel is 'ie ook weer ten einde. Via social media laat Jørney aan haar volgers weten dat ze niet langer samen is met Odim.

"Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed"

Via de roddelkanalen kwam het nieuws al naar buiten vóór de ex-geliefden er zelf iets over konden zeggen. Daarom grijpt Jørney nu de gelegenheid aan om eenmalig haar kant van het verhaal te doen. Hoewel ze niet in details treedt over de reden van de breuk, vertelt ze via Instagram Stories wel het volgende.

"Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed", begint ze. "Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven geen berichten meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tablet of Terror slaat weer toe: dit EOTB-koppel is niet meer samen

Ondanks haar hartzeer zegt ze geen kwaad woord over haar ex. "Verder wens ik hem oprecht het allerbeste. We hebben ook een fijne, mooie tijd gehad, dus ik wil daaraan denken en niet aan alle slechte dingen." Jørney richt zich de komende tijd op sporten en 'doorgaan met de goede en positieve dingen in het leven'. Ze wil verder niks meer delen over de breuk op social media. 

Als je de geruchten mag geloven is een uit de hand gelopen stapavond de reden voor de breuk. Odim zou stiekem uit zijn gegaan met andere EOTB-kandidaten, waarna een escort is ingehuurd waar de mannen naar het schijnt allemaal het bed mee hebben gedeeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB doet heftige onthulling: 'Davey ging vreemd met 7 vriendinnen'

In RTL Boulevard-serie Shots Fired heeft medekandidaat Lesley nog het een en ander te vertellen over Odim. Zo staat ze niet achter zijn gedwongen vertrek uit de villa tijdens de opnames van het programma. 

Shots Fired: Lesley en Dusty ontsnappen niet aan EOTB-kwartet

08:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!