Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Nicolette van Dam en Bas Smit zorgen voor wateroverlast in hotel

22 juni 2021 13:47

Nicolette van Dam (36) en Bas Smit (40) hebben samen al heel wat van de wereld gezien. Maar het duo komt die tripjes niet altijd zonder kleerscheuren door. Dat verklappen de twee in de nieuwe 'Grazia'. Zo doet Nicolette uit de doeken hoe een romantisch weekendje Londen létterlijk in het water viel.

"Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden"

Nicolette vertelt dat zij en Bas een aantal jaar terug een romantisch weekendje naar Londen hadden geboekt toen goede vriend Ronan Keating afscheid nam van Boyzone. Het hotel waar ze verbleven voldeed aan alle luxe en bestond uit monumentale plafonds met ornamenten. Ook hun hotelkamer was luxe ten top en Bas besloot na de reis even bij te komen in bad. Alleen verloor hij, toen dat volliep, de tijd even uit het oog...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam in tranen door verlies hondje: 'Zoveel liefde'

"Ineens werd er heel hard op de deur gebonsd", weet Bas nog. "Het was de conciërge die vroeg: 'Wat zijn jullie in godsnaam aan het doen? Aan de bar loopt het water door het plafond naar beneden.' Wat bleek: ons bad – zo’n chique losstaande zonder waterstop – was helemaal overgelopen."

Volgens Nicolette stond de hele badkamer onder water: "Toen we een uur later naar buiten gingen, zagen we dat een stuk van de lobby was afgezet, omdat daar het water naar beneden druppelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit tikt de 40 aan: 'Gaan er weer een topjaar van maken'

Ook tijdens een trip naar Bali ging het helemaal mis en liep Bas toxoplasmose op, een infectieziekte veroorzaakt door een parasiet. "We waren gaan wandelen in een apenbos, en ik wilde stoer doen voor Lola, dus ik had een heel grote tros bananen meegenomen. Toen ben ik dus aangevallen door een hele ploeg apen, tot bloedens toe", vertelt de Instagram-magnaat. 

Bas bracht meteen een bezoekje aan het ziekenhuis, waar hij een heftige kuur van meerdere dagen onderging waarbij hij steeds prikken kreeg. Eenmaal terug in Nederland werd hij alsnog ziek. Bas: "Ik kreeg bulten en wilde alleen maar slapen. Ik was flink in de stress, maar wat bleek: ik had toxoplasmose… van een verkeerd sateetje dat ik had gegeten bij Saté Bali."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam trots op jarige dochter: 'Uniek in alle opzichten'

Voortaan blijven Bas en Nicolette dus gewoon lekker dicht bij huis. In Amsterdam bijvoorbeeld. Ook dit jaar verzorgt het duo weer de Amsterdamse Zomer, en daar zijn ze maar wat blij mee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!