Katja Schuurman Freek van Noortwijk Beeld © ANP

Katja en Freek vieren tweejarig huwelijk met 'tropische' kiekjes

22 juni 2021 16:21

Presentatrice Katja Schuurman (46) en haar man Freek van Noortwijk (32) vieren op deze dinsdag alweer hun tweejarig huwelijksjubileum. En speciaal daarvoor hebben de twee de zon opgezocht, of althans, een poging daartoe gedaan.

"Of zoals ze in België zeggen: 'poep''"

Voor hun kartonnen huwelijk hebben de twee namelijk een op Bali geïnspireerde kamer geboekt in een luxe spa. En hoewel de twee zich bijna aan de andere kant van de wereld wanen, wil het typisch Nederlandse weer nog niet helemaal meewerken. 

Dat weerhoudt Katja er niet van onderstaande foto's te delen, waarbij ze schrijft: 'Goedemorgen, ontbijtje op Bali (in de spa).'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman geeft babykleertjes tweede leven: 'Wat cute!'

Katja en Freek twee jaar getrouwd
Katja en Freek twee jaar getrouwd

Katja en Freek trouwden 'stiekem' op 21 juni 2019 met elkaar, en vierden vervolgens een heel weekend feest met vrienden en familie. Het stel onthulde destijds dat ze geen ringen, maar armbanden zullen dragen. Inmiddels hebben ze samen een dochtertje, Coco Loulou. Met haar ex Thijs Römer heeft Katja ook dochter Sammie. 

De twee kondigden precies vijf jaar geleden aan te gaan trouwen en zijn inmiddels zes jaar samen. Het stel ontmoette elkaar in Freeks restaurant Guts & Glory, kort na Katja's breuk met Thijs. De presentatrice vond haar bruidsjurk in het programma Say Yes To The Dress op TLC. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Katja Schuurman zet jarige dochter in het zonnetje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!