Sonny en Jaydi Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Jaydi wil op geen enkele manier geassocieerd worden met Sonny

22 juni 2021 17:09

Het gaat voor de kandidaten van het nieuwe seizoen 'Temptation Island: Love or Leave' hoe dan ook een 'slutty summer' worden, maar hoe gaat het eigenlijk met de deelnemers van de vorige reeks? In de nieuwste 'Grazia' vertellen onder anderen Jaydi en Gregory hoe ze terugkijken op de ultieme relatietest.

"Ricky is veel meer van het samenzijn en samen iets opbouwen, dat is ook wat ik zelf zoek in een relatie"

Hoewel Jaydi tijdens de opnames haar relatie met Sonny zag sneuvelen, verliet ze Italië niet alleen. Tijdens haar deelname vond ze namelijk - toen ze haar zijwieltjes bij het grofvuil zette - de liefde bij Ricky, met wie ze nog altijd samen is. Spijt heeft ze dan ook niet van de ultieme relatietest.

"Ondanks wat er is gebeurd met Sonny, heeft het voor mij veel positiefs opgeleverd", vertelt ze in het blad. Zo heeft ze dankzij Temptation bijzondere vriendschappen voor het leven gesloten én heeft haar modellencarrière een flinke boost gekregen. "En ik heb er natuurlijk een heel mooie liefde met Ricky aan overgehouden. (…) Met Sonny had ik heel vaak ruzie, ook in het begin van onze relatie al. Hij is iemand die heel erg kiest voor zijn eigen geluk. Dat komt op de eerste plaats. Ricky is veel meer van het samenzijn en samen iets opbouwen, dat is ook wat ik zelf zoek in een relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Zien: kandidaten arriveren op Temptation Island

Hoewel Jaydi nooit had verwacht dat het haar 'purpoos' zou zijn om verliefd te worden, is ze blij dat het zo heeft uitgepakt. Het contact met Sonny is inmiddels helemaal verbroken. "Ik had nog wel normaal het gesprek aan willen gaan om dingen uit te leggen en zijn kant te horen. Maar toen ik mijn spullen kwam halen, stond alles al ingepakt buiten. Ik wist toen dat elk gesprek uit zou lopen op ruzie. Ik heb tegen hem gezegd dat ik geen contact meer met hem wil en op geen enkele manier meer met hem geassocieerd wil worden. Zo stond hij er zelf ook in."

Of ze nog een keer mee zou doen aan de relatietest der relatietesten? Van de reality-babe hoeft het niet zo nodig, al weet ze zeker dat ze het met Ricky zou overleven. "We hadden zo’n leuke ervaring met de hele groep, die wil ik niet vervangen. Daarnaast denk ik: je doet mee als je weet dat je relatie niet zo lekker zit en je weinig te verliezen hebt. Maar als het goed gaat, waarom zou je dan naar Temptation gaan?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya en Morgan van Temptation Island worden weer ouders

Ook Gregory, die het avontuur aanging met zijn (toenmalige) vriendin Karina, zag zijn relatie als sneeuw voor de zon verdwijnen. "Het was niet altijd even prettig, maar ik heb daar wel dingen geleerd", blikt hij terug. Hoewel hij en zijn ex het na de opnames nog even hebben geprobeerd, zijn ze inmiddels ieder hun eigen kant op gegaan. "Het werkte gewoon niet meer. Wat zij daar heeft gedaan met Daryl heb ik niet verdiend, en ik denk niet dat ik me daar ooit overheen kan zetten", aldus een gebroken Gregory.

Ook met verleidster Liyah heeft hij geen contact meer: "Dat werkte ook niet, al hadden we wel een klik. Ik had het gevoel dat er te veel druk op mij lag en ik heb gezegd: 'Ik kom net uit een relatie en ik ga me niet kunnen binden.' Dat vond ze niet zo leuk.” Liever is Greg nog even single. "Ik focus me lekker op mezelf, op mijn muziek en op de positieve dingen in mijn leven. Ik zoek de liefde zelf niet op, en hoef ook niet per se gevonden te worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gregory en Daryl uit Temptation Island met elkaar op de vuist

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!