Fajah Lourens Beeld © ANP

Fajah Lourens over 40 worden: 'Wel een dingetje'

22 juni 2021 17:22

Presentatrice en fitgirl Fajah Lourens wordt op 3 juli 40 jaar, en daar kijkt ze niet bepaald halsreikend naar uit. Want hoewel ze zich mentaal nog altijd 28 voelt, is ze fysiek niet meer zo sterk als vroeger. Dat vertelt ze in gesprek met 'Grazia'.

"Dat zijn de dingen die mensen altijd noemen als het gaat over ouder worden, en dat is nu mijn realiteit"

Zo vertelt Fajah over haar naderende verjaardagsjubileum: "Ik ben natuurlijk heel blij en dankbaar dat ik veertig mag worden, maar ik vind het wel een dingetje." 

De voormalig GTST-actrice vervolgt: "Ik ben fysiek niet meer zo sterk als vroeger, ben sneller moe. Dat zijn de dingen die mensen altijd noemen als het gaat over ouder worden, en dat is nu mijn realiteit." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens geeft toe weer verliefd te zijn

Om haar verjaardag te vieren heeft Fajah een nieuw boek geschreven dat binnenkort uitkomt. In Faya Forty & Fit legt de fitnessgoeroe uit hoe je gezond kan leven en deelt persoonlijke voedingsplannen. 

Overigens is Fajah zelf níét meer zo fit als vroeger: "Mensen denken dat ik altijd 'in shape' ben. Dat is niet zo. Vijf jaar geleden was ik retestrak en daar zijn op het strand foto’s van gemaakt. Dat hebben mensen nog steeds in hun hoofd." Daarom deelt Fajah in haar boek niet alleen haar successen, maar ook tegenslagen. "Ik denk dat veel mensen zich daarin herkennen. Jezelf even laten gaan, maar daarna weer herpakken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens was zichzelf een beetje kwijt: 'Liever voor mezelf'

Overigens heeft Fajah nog veel meer producten op de markt gebracht dan alleen haar bekende 'killerbody'-boeken. In de video hieronder vertelt ze er uitgebreid over. 

Fajah Lourens brengt nóg meer killerbody-producten op de markt

01:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!