Beeld © GettyImages

Paris Hilton wil geen miljardair meer worden: 'Focus op baby's'

23 juni 2021 03:58

Nadat Paris Hilton (40) zich van haar meest kwetsbare kant liet zien in de YouTube documentaire 'This Is Paris', laat de realityster en deejay opnieuw van zich horen. De docu, die twee jaar geleden werd opgenomen, is volgens Hilton 'nu al gedateerd'. Dit liet ze weten in een gesprek voor de podcast 'Just for Variety'.

"Ik zei destijds dat ik alleen maar gedreven werd door geld"

"Ik zei destijds dat ik alleen maar gedreven werd door geld en dat ik niet zou rusten totdat ik miljardair was. Maar daar ben ik van teruggekomen. Ik zei dat omdat ik niet gelukkig was in mijn privéleven en daardoor zag ik geld als vrijheid. Het was voor mij een manier om onafhankelijk te zijn en daar richtte ik me toen ook heel erg op. Maar nu ben ik zó gelukkig en zo ontzettend verliefd, dat dat geld me gestolen kan worden. Ik ben nu meer geïnteresseerd in kindjes krijgen," aldus Paris.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton na jaren nog steeds 'getraumatiseerd' door sekstape

De Hilton erfgename is verloofd met investeerder Carter Reum, die volgens haar 'heel anders is dan vorige vriendjes'. "Hij geeft me rust en is allemaal niet zo onder de indruk van dat wereldje waar ik vandaan kom. En dat vind ik juist zo leuk aan hem. Hij is volledig zichzelf en laat mij ook volledig mezelf zijn. En dat is iets wat ik in eerdere relaties niet heb meegemaakt. Uiteindelijk werd er op de een of andere manier toch weer misbruik van me gemaakt, hetzij van mijn familienaam of mijn bekendheid. Dat is nu absoluut niet het geval, Carter is zo relaxed en zeker van zichzelf, dat ik met hem een gezin wil stichten en heel oud wil worden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!