Lesley uit EOTB heeft wond in gezicht na voedselgevecht met Shani

23 juni 2021 07:57

Het lijkt goed mis te zijn gegaan tussen Lesley en Shani, bekend uit het meest recente seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Lesley heeft een flinke wond in haar gezicht en zegt dat dat door Shani komt. Shani bekent, maar plaatst daarbij wel de kanttekening dat ze het niet expres heeft gedaan.

"Ik hoop dat het litteken mee gaat vallen"

Op haar Instagram Stories geeft Lesley tekst en uitleg over wat er volgens haar is gebeurd tussen de twee. "Dit weekend was ik samen met alle originals (uit EOTB, red.) op een feestje en tijdens een spelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat voedselgevecht heeft ze, zoals ze zelf zegt, per ongeluk een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid." 

Vervolgens moest Lesley naar het ziekenhuis. "Dit is nu geplakt", zegt ze terwijl ze haar wond aanwijst. "Vandaar dat de pleisters er nog overheen zitten." Verder gaat het goed met de realityster. "Ik hoop dat het litteken mee gaat vallen." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Shani kritisch: 'Lesley is gewoon een wandelende soa'

Op het Instagram-kanaal Fawry not Sawry is te lezen dat Shani zegt inmiddels veel haatberichten te krijgen. Zij zegt dan ook met klem dat het per ongeluk is gebeurd. 'We zaten tien centimeter van elkaar af', vertelt Shani in die berichten. 'Ik wilde saus uit een potje halen maar had per ongeluk ook het potje mee. Ik wist überhaupt niet dat ik haar had geraakt. Ik heb haar een dag daarna nog gebeld om mijn excuses aan te bieden en te vragen of alles oké was. Ik heb nooit de intentie gehad om haar pijn te doen.'

Shani en Lesley zijn nooit de grootste vriendinnen geweest. In Shots Fired haalde Shani nog behoorlijk uit naar Lesley. Dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Shani brandt Lesley af: 'Als vrouw moet je meer respect hebben'

Shots Fired: Sem had 'geen idee' van aantal bedpartners Dusty

08:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!