Jennifer Ewbank Beeld © Instagram @jenniferewbank

Dochtertje Jennifer Ewbank kan weer even kind zijn na trap pony

23 juni 2021 11:27

Jennifer Ewbank (33) heeft op Instagram een update gegeven met betrekking tot haar 7-jarige dochter Emily, die tijdens haar verjaardag tegen het hoofd werd getrapt door een pony en een schedelbreuk opliep. Volgens de bezorgde moeder doet haar meisje het enorm goed en zijn ze zelfs eventjes naar buiten geweest. 'Het is het uitje van de dag op het moment', aldus de zangeres.

"Voor Em is het juist even fijn dat de zon achter de wolken schijnt, omdat het buitenlicht nog fel is"

Op de Instagram van Jennifer zijn een aantal kiekjes te zien waarop de 7-jarige even onbezorgd van een ijsje geniet. Het is voor Emily weer voor het eerst dat ze even naar buiten mag, en wat doe je dan op zo'n regenachtige dag? Precies: een ijsje halen. Volgens Jennifer was het juist fijn dat de zon zich even achter de wolken schuilhield, want buitenlicht is nog erg fel en lastig te verdragen voor het meisje. ''Ben had echter haar zonnebril bij de hand, just in case weet je.'

Hoewel het uitje volgens Jennifer niet langer dat 20 minuten heeft geduurd, heeft het heel de dag goedgemaakt. 'Na al die pyjamadagen had je haar gezichtje moeten zien', schrijft ze trots bij de foto's in matchende outfits.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Jennifer Ewbank lag 2 weken in ziekenhuis: 'Paniek sloeg om in boosheid'

Jennifer liet eerder via Instagram weten dat het ongeluk recht onder hun neus gebeurde: 'In een fractie van een seconde toen het dier op hol sloeg.' Geluk bij een ongeluk: op het moment van het incident was er toevallig een verpleegkundige in het bos die hen ontzettend goed helpt. Desalniettemin was het een traumatische ervaring voor iedereen en moest Emily twee weken in het ziekenhuis blijven.

De aankomende tijd staat dan ook in het teken van revalideren en rustig aan doen. Omdat de breuk nog moet helen moet de kleine druktemaker voorkomen dat ze zich stoot of valt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Jennifer Ewbank met schedelbreuk in ziekenhuis na trap pony

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!