Beeld © ANP

Matthijs van Nieuwkerk gescheiden én heeft al nieuwe vriendin

23 juni 2021 10:24

Matthijs van Nieuwkerk (60) is in het geheim gescheiden van zijn inmiddels ex-vrouw Karin, dat meldt weekblad 'Story'. Ook heeft hij inmiddels een nieuwe vriendin. Het management van de voormalig 'DWDD'-presentator bevestigt het nieuws aan 'AD'.

"Matthijs van Nieuwkerk is sinds ruim zes maanden weer vrijgezel"

'Matthijs van Nieuwkerk is sinds ruim zes maanden weer vrijgezel, maar aan die status blijkt alweer snel een eind te zijn gekomen', schrijft Story. Matthijs en zijn inmiddels ex-vrouw Karin zouden in het geheim officieel gescheiden zijn.

Inmiddels klopt het hart van Matthijs alweer sneller door een andere vrouw: Martha. Ze is een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story heeft foto's gepubliceerd waarin het liefdeskoppel te zien is bij een boerderij in Gelderland. Martha is overigens geen onbekende in medialand. Ze is namelijk de hoofdredacteur van Tubantia.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk wilde niet geloven dat hij corona had

Matthijs en Karin waren in 2007 al een keer kort uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen. Zoon Kees (33) is werkzaam als filmregisseur en dochter jet (32) schrijft kookboeken. In oktober werden Matthijs en Karin voor het eerst grootouders, toen Jet beviel van een zoontje: Frenkie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Matthijs de Ligt wil tóch een vaccin: 'Ga hem zo snel mogelijk nemen'

Matthijs had onlangs de eer om koningin Máxima te interviewen voor haar vijftigste verjaardag. Beelden daarvan zie je hieronder.

Zien: de eerste beelden van Matthijs' interview met Máxima

00:52