Jaimie Vaes Beeld © ANP

Zien: Jaimie Vaes geniet weer volop met vriendinnen op Ibiza

23 juni 2021 15:41

Jaimie Vaes (31) is weer heerlijk aan het vertoeven op het Spaanse eiland Ibiza. En ze is niet alleen, maar heeft een paar vriendinnen én 'bff' Koen Kardashian (28) meegenomen. Dat is te zien op haar social media.

Ook Estelle Cruijff is weer van de partij. Zij was de vorige keer ook al gespot met Jaimie en haar vriend Lil' Kleine. In de foto hieronder is te zien hoe Jaimie met enkele vriendinnen geniet van een avondje bij een luxe restaurant en loungebar op het party-eiland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens: 'Verklaring Lil' Kleine en Jaimie Vaes ongeloofwaardig'

Jaimie Vaes en vriendinnen

Afgelopen week werd nog bekend dat de opnames van de realityster van Jaimie, Jaimie: in the Vaes lane, weer zijn hervat. Ook is de begindatum van het tweede seizoen bekend: die is opgeschoven van 24 juni naar 15 juli. Het lijkt er zelfs op dat Jorik (zoals Lil' Kleine eigenlijk heet) alsnog gaat trouwen met Jaimie op hun favoriete eiland. Discovery+ heeft in eerste instantie belooft dat de kijker in het nieuwe seizoen meegenomen wordt in de aanloop naar de grote dag. Gisteren liet de zender weten dat er later meer duidelijkheid komt over de inhoud van het seizoen.

Na de vermeende mishandeling, die het koppel overigens ontkent, is het Spaanse eiland Ibiza de plek waar ze elkaar eeuwige trouw beloven. Over welk 'drama' er vooraf allemaal aan voorbij is gegaan, zie je hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes en Lil' Kleine geven tekst en uitleg over incident op Ibiza

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!