Estavana Polman en Rafael van der Vaart Beeld © ANP

Rafael en Estavana vieren verjaardag van dochtertje Jesslynn

23 juni 2021 16:59

Voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart (38) en handbalster Estavana Polman (28) vieren deze woensdag de verjaardag van hun dochtertje Jesslynn. Zij mag alweer vier kaarsjes uitblazen en daar staan de trotste ouders dan ook bij stil.

"Fijne vierde verjaardag aan mijn kleine prinses"

Zo schrijft Rafael bij onderstaande foto: 'Fijne vierde verjaardag aan mijn kleine prinses. Jij brengt zoveel vreugde aan ons leven. Hou van jou.' Estavana deelt een soortgelijke boodschap: '4 jaar gefeliciteerd lieverd! Mama is trots op jou', inclusief enkele feestelijke emoji's. 

Veel bekende Nederlanders delen ook hun felicitaties, waaronder Chantal Janzen, Fatima Moreira de Melo, Humberto Tan en Sherida Spitse. 

Jesslynn werd geboren in 2017 en is het enige dochtertje van Rafael en Estavana samen. Rafael heeft uit zijn eerdere huwelijk met Sylvie Meis nog zijn vijftienjarige zoon Damián.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rafael van der Vaart over nieuw profcontract zoon Damián

De oranjegekte is inmiddels al helemaal losgebarsten en de voetbalcommercials zijn niet van tv weg te denken. Ook Rafael schittert in een van die reclames en wel in een héél opvallende outfit. Wat vindt zijn vriendin Estavana Polman daar eigenlijk van? Je ziet haar reactie in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman trots op bonuszoon Damián: 'Doet het altijd goed'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!