Taylor Swift Beeld © ANP

Scooter Braun: 'Spijt van ruzie met Taylor Swift'

23 juni 2021 18:22

Scooter Braun (40) heeft spijt van het opkopen en doorverkopen van de rechten van de muziek van Taylor Swift (31). Dat zegt de bekende manager van Justin Bieber (27) in een interview met 'Variety'. Hij vindt het verdrietig dat de zangeres zo boos op hem is, maar stelt ook dat er twee kanten aan dit verhaal zijn en dat er mogelijk sprake is van miscommunicatie.

"Alles wat er gebeurd is, is heel verwarrend"

"Alles wat er gebeurd is, is heel verwarrend", zegt Scooter. "Ik weet niet welk verhaal haar is verteld. Ik heb haar verschillende keren gevraagd om het uit te praten, maar dat weigerde ze. Ik heb haar ook aangeboden om alle rechten terug te kopen maar dat weigerde haar team. Het is allemaal heel jammer."

Volgens Scooter is open communicatie heel belangrijk. "Ik heb haar maar drie of vier keer kort ontmoet en dat was altijd heel aangenaam en leuk. Ik vind haar een ongelooflijk getalenteerd artiest en wens haar niets dan het beste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruzie tussen Scooter Braun en Taylor Swift borduurt voort

Scooter verkocht de rechten van Taylors eerste zes albums voor meer dan 300 miljoen dollar aan een investeringsfonds nadat hij de rechten eerder in handen kreeg toen hij platenlabel Big Machine Record overnam. Taylor reageerde in 2019 woedend op de gang van zaken en beschuldigde Scooter ervan dat hij haar al jarenlang zou treiteren.

"Scooter heeft me mijn levenswerk afgenomen", stelde Taylor onder meer. "Mijn muzikale erfgoed ligt nu in de handen van degene die heeft geprobeerd dat af te breken. Dit is mijn worstcasescenario." Later besloot de zangeres haar eerste zes albums opnieuw op te nemen. De eerste plaat, de nieuwe versie van 'Fearless', kwam in april uit en in november volgt een heruitgave van 'Red'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scooter Braun haalt uit naar Taylor Swift na online aanval

Scooter vindt het kwalijk dat Taylor hem uitgemaakt heeft voor 'pestkop'. "Ik ben resoluut tegen pesten", benadrukt hij. Door de zaak hebben bovendien heel veel mensen een verkeerd beeld van hem. "Ik denk dat als je succesvol bent, je vaak verkeerd wordt begrepen. Succes is een schaakspel, en soms zien mensen pas na vier of vijf zetten wat je aan het doen bent. Er zullen altijd misvattingen zijn omdat mensen de dingen willen zien zoals ze ze willen zien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!