Mental Theo Beeld © ANP

KNVB komt met fanplein in Boedapest, veel artiesten treden op

23 juni 2021 19:06

Charly Lownoise (53) en Mental Theo (56) zijn door de KNVB gestrikt om zondag in Boedapest de fans van Oranje te vermaken in aanloop naar de achtste finale op het Europees kampioenschap. Ook Kris Kross Amsterdam, FeestDJRuud (35) en The Originals maken onderdeel uit van het programma in de Fanzone bij de City Park Ice Rink, waar van 11.00 tot 15.00 uur een feest is georganiseerd. De wedstrijd van Oranje begint om 18.00 uur.

Naar verwachting komen tussen de 5000 en 10.000 Nederlandse supporters naar Boedapest. Iedereen die de Fanzone wil betreden, moet met een polsbandje aantonen dat hij of zij een negatieve PCR-test heeft afgelegd. Ook moeten de fans hun wedstrijdkaartje laten zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fatima over wedstrijd in Hongarije: 'Oranje moet statement maken'

Vanaf 15.00 uur lopen de supporters in de zogenoemde Fanwalk, onder begeleiding van de Oranje dubbeldekker, naar de Ferenc Puskás Aréna. De afstand tussen de Fanzone en het stadion is zo'n 3 kilometer.

In Boedapest zijn de coronamaatregelen momenteel niet heel streng meer. Daardoor is een feest in een Fanzone mogelijk. Mocht Oranje de kwartfinales halen, wordt in speelstad Bakoe geen fanzone ingericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spelersvrouwen Oranjespelers zijn zélf ook goede vriendinnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!