Gerard Joling en Gordon Beeld © ANP

Gerard in tegenstelling tot Johan Derksen wél voor emigratie Gordon

24 juni 2021 21:08

Gordon (52) gooit het roer volledig om: de zanger is van plan zich te vestigen in Dubai, iets waar Johan Derksen (72) niets van begrijpt - met name vanwege Gordons geaardheid. De voetbalanalist vindt het maar 'stom gelul', zo sprak hij zich uit in 'De Oranjezomer'. Zijn voormalig partner in crime Gerard Joling (61) moedigt de verhuizing juist aan: "Laat hem zo lang mogelijk blijven!"

"Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!"

Geer is er allesbehalve rouwig om dat Gordon heeft besloten naar Dubai te vertekken. De twee hebben al een tijdje mot met elkaar, maar sinds Gerard zich uitliet over Gordons hondje Toto, is hun vriendschap definitief bekoeld. Volgens de 'Ticket to the tropics'-ster mag heel Nederland dan ook blij zijn met het vertrek van Gordon. "Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!" vertelt hij bij NH Radio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen van der Boom en Gerard Joling komen met EK-single

Gordon houdt voorlopig zijn appartement in onze hoofdstad wel nog gewoon aan. Afgelopen februari verkocht de horecamagnaat zijn huis in Blaricum. Onduidelijk is wie het huis van de zanger heeft gekocht. Wel liet Gordon eerder weten dat de nieuwe bewoners 'geweldige mensen' zijn.

De woning, met een woonoppervlak van 471 vierkante meter en acht kamers, stond al sinds 2019 te koop. De villa werd in 2013 en 2016 ook al eens aangeboden, maar zonder succes. Het is niet bekend of Gordon de vraagprijs van maar liefst 2,9 miljoen euro heeft gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emigratieplannen Gordon keihard afgekraakt door VI-mannen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!