Britney Spears Beeld © Getty Images

Britney laat van zich horen: 'Wil jullie een geheimpje vertellen'

25 juni 2021 01:25

Na de explosieve uitspraken die Britney Spears (39) woensdag deed tijdens de rechtszaak tegen haar vader Jamie, heeft de zangeres nu gereageerd via Instagram. Ze deelt een spreuk met haar volgers en doet daarbij een boekje open hoe ze haar laatste jaren heeft doorgebracht.

"Ik wil mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik lang heb gedaan alsof er niks aan de hand was"

'Als je wilt dat je kinderen intelligent worden, lees ze dan sprookjes voor. Als je wilt dat ze nóg intelligenter worden, lees ze dan nóg meer sprookjes voor', aldus de spreuk die Britney deelt. Daaronder schrijft ze: 'Ik wil jullie een geheimpje vertellen. Volgens mij willen we als mens allemaal in een sprookjeswereld leven en als je naar mijn eerdere posts kijkt, dan lijkt mijn leven behoorlijk goed en dat is iets waar we uiteindelijk allemaal naar streven. Als mijn moeder vroeger een rotdag had, deed ze naar haar kinderen toe altijd of alles in orde was, om ons te beschermen,' aldus Britney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

FreeBritney-beweging geschokt na horen echte verhaal Britney

Ze vervolgt: 'De reden dat ik dit schrijf, is omdat ik mensen ervan wil overtuigen dat mijn leven allesbehalve perfect is. En als jullie het nieuws deze week een beetje gevolgd hebben, kunnen jullie die conclusie zelf ook wel trekken. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik twee jaar lang heb gedaan alsof er niks aan de hand met me was en alles prima ging. Ik deed dat om mijn trots te behouden en ik me schaamde ook om te delen wat er zich daadwerkelijk afspeelde. En eerlijk gezegd: op Instagram maakt iedereen zijn of haar leven altijd een beetje mooier dan dat het werkelijk is?', schrijft ze verder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat vader Britney Spears: 'Hij wil haar geen pijn doen'

'Hoe gek het ook klinkt: Instagram heeft mij wel door deze tijd heen geholpen. Op die plek kon ik dingen van mezelf delen en kreeg ik het gevoel dat ik ertoe deed, ondanks alle ellende waar ik doorheen ging. En daarom heb ik besloten om meer sprookjes te gaan lezen.'

Britney kreeg na haar optreden in de virtuele rechtbank enorm veel bijval vanuit de hele wereld. De popster werd geprezen om haar moed om zich uit te spreken, met alle ogen van de wereld op haar gericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Perez Hilton heeft spijt van door slijk halen Britney Spears

De draad kwijt rondom de Britney-zaak? Eric de Munck praat je bij in de video hieronder. 

Alle schokkende details over de getuigenis van Britney Spears

14:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!