June Osborne Beeld © The Handmaid's Tale Trailer / Hulu

De laatste aflevering van The Handmaid's Tale staat nú op Videoland

25 juni 2021 12:53

Blessed be the fruit: de laatste aflevering van alweer het vierde seizoen van de spannende (én lugubere) dramaserie 'The Handmaid's Tale' is nu te zien op Videoland.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over The Handmaid's Tale

In het vierde seizoen is onder andere te zien hoe June Osborne (ook wel bekend als Offred, gespeeld door actrice Elisabeth Moss) op de vlucht is voor de Ogen en uiteindelijk, na een lange en zware weg, weer in Canada belandt bij haar vriend Luke Bankole. 

Ondertussen proberen haar gezworen vijanden, Fred en Serena Waterford, vrij te komen. Zij zitten in Canada gevangen voor hun misdaden in het vroegere Amerika, Gilead. Wanneer June hoort dat Fred waarschijnlijk vrijkomt in ruil voor essentiële informatie, kan ze dit niet verkroppen en werkt ze aan een plan. In de laatste aflevering is dan ook éin-de-lijk de grote ontknoping tussen aartsrivalen June en Fred te zien. Maar wat er precies gebeurt en hoe het afloopt? Dat zie je nu in de bloedstollende, tiende aflevering van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale op Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoofdrolspeler Handmaid's Tale vertelt over hagelnieuw seizoen

Overigens is er goed nieuws voor alle fans van de dystopische dramaserie: afgelopen december werd er bekendgemaakt dat er ook een vijfde seizoen van de serie aan komt. Meer daarover kun je hier lezen

The Handmaid's Tale is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Het verhaal beschrijft een religieuze denkbeeldige samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Actrice Elisabeth Moss speelt de hoofdrol als June Osborne en won in 2017 voor die rol een Emmy voor beste actrice.

Hoofdrolspeler Handmaid's Tale vertelt over hagelnieuw seizoen

03:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!