Bilal Wahib Beeld © NPO1 Op1 24-06-2021

Bilal Wahib doet voor het eerst zijn verhaal: 'Ik heb het zelf verpest'

25 juni 2021 23:44

Bilal Wahib (22) heeft vrijdag in 'Op1' voor het eerst over de veelbesproken video die in maart van hem opdook gesproken. De acteur en rapper raakte destijds in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Een mislukte grap, zo stelde hij aan tafel.

"Als hij met mij wil praten, kan dat altijd"

Bilal begon het gesprek door te vertellen hoe het nu met het slachtoffer gaat. De acteur heeft hem zelf niet gezien, alleen zijn ouders, maar volgens Bilal 'gaat het'. "We zijn tot een regeling gekomen. Mijn advocaat was erbij. Dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen. Zijn ouders zeggen dat hun zoon er nog wel last van heeft. Maar ik wil tegen alle jongens zeggen die iets tegen hem zeggen, dat het mijn schuld is. Als hij met mij wil praten, kan dat altijd. Bro, ik hou van jou. Sorry voor wat ik heb gedaan.’"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

3FM-dj Sander Hoogendoorn draait nummer van gecancelde Bilal

Bilal raakte in maart in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Platenlabel Top Notch zegde de samenwerking met de artiest op. Ook besloten radiozenders zijn muziek niet langer te draaien. 

De acteur, vooral bekend van de serie Mocro Maffia, zei bij Op1 dat hij niet door had dat hij fout zat. Hij vertelt: "Daarna kreeg ik een hele harde klap in mijn gezicht. Toen dacht ik: what the fuck ben ik nou aan het doen? (...) Ik heb het zelf verpest en daar heb ik nachtenlang van wakker gelegen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander van LuckyTV: 'Grappen over kneus Bilal moeten kunnen'

RTL heeft besloten af te zien van een interview met Bilal bij een talkshow op de televisiezender, dat laat een woordvoerder desgevraagd weten aan het ANP. De RTL-woordvoerder zegt meerdere keren 'goed contact' te hebben gehad met het management van Wahib voor een interview, zowel voor de talkshow van Beau van Erven Dorens als die van Humberto Tan. "Maar na overleg met de advocaat van de jongen uit het filmpje hebben we besloten om af te zien van een interview met Bilal."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!