Kevin Federline en Britney Spears Beeld © Getty Images

Kevin Federline steunt ex Britney in strijd tegen curatorschap

26 juni 2021 11:50

Kevin Federline (43) heeft zich, weliswaar via zijn advocaat, uitgelaten over zijn ex Britney Spears (39). Hij wil niets liever dan dat ze 'gelukkig en gezond' is. Hij steunt dan ook haar verzoek om het curatorschap van haar vader Jamie te beëindigen.

"Kevin vindt dat het voor zijn kinderen het beste is dat hun moeder gelukkig en gezond is"

"Kevin wil wat het beste is voor haar", zegt zijn advocaat Mark Vincent Kaplan tegen Entertainment Tonight. "Kevin vindt dat het voor zijn kinderen het beste is dat hun moeder gelukkig en gezond is. En als ze dat is zonder curatorschap, is dat geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears geniet van ontspannen vakantie in Hawaï na hoorzitting'

Britney en Kevin waren van 2004 tot 2007 getrouwd en kregen in die periode twee zonen, de inmiddels 15-jarige Sean en 14-jarige Jayden. In 2008, nadat Britney publiekelijk een mentale inzinking had gekregen, werd vader Jamie aangesteld als curator. Sindsdien heeft Kevin het voogdijschap over de jongens en mag Britney haar kinderen op gezette tijden zien.

Kaplan benadrukt dat Kevin nooit betrokken is geweest bij het curatorschap. "Hij is er altijd buiten gebleven en hoopt gewoon dat alles goed komt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nichtje Britney Spears reageert op haar schokkende verhaal

De 39-jarige zangeres sprak woensdag tijdens een hoorzitting voor het eerst over het curatorschap. Ze vertelde onder meer dat ze van de bewindvoering af wil, al jaren zelf geen beslissingen mag nemen en zich "een slaaf" van haar vader voelt. Bekijk er hieronder alles over.

Alle schokkende details over de getuigenis van Britney Spears

14:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Perez Hilton heeft spijt van door slijk halen Britney Spears

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!