André Hazes Beeld © ANP

André Hazes laat weer van zich horen na Instagram-stilte

27 juni 2021 08:57

André Hazes (27) is na een pauze van enkele weken weer teruggekeerd op Instagram. Zaterdagnacht postte de zanger enthousiast over zijn eerste grote optreden in lange tijd.

"Wat hebben wij genoten!"

'I'm back!', schrijft André, die optrad in Het Zomertheater in Den Bosch, bij één van de foto's. 'Wat was je heerlijk! Wat hebben wij genoten! En we mogen morgen weer knallen!'

André hield zich de voorbije weken stil op Instagram, vermoedelijk na een tip van Radio 538-dj Frank Dane. Hij adviseerde de zanger om een tijdje te stoppen met sociale media vanwege de vele aandacht voor zijn turbulente liefdesleven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André wilde bij Monique niet altijd naar huis, bij Sarah wel

Begin juni stelde André in de show van Frank niet goed te snappen dat veel mensen zo'n heisa maken over zijn privésituatie. "Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand", zei hij. "Ik ben niet slecht voor m'n ex, ik ben goed voor m'n zoon. Mensen maken er een heel groot ding van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes maakt grove grap over Lil' Kleine: 'Te heftig?'

Hoewel André zich op sociale media stilhield over zijn relatie met Sarah, windt zijn moeder Rachel er geen doekjes om. In onderstaande video vertelt ze over haar nieuwe schoondochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!