Beeld © Getty Images

Tristan Thompson feliciteert ex Khloé Kardashian: 'Hou van je'

27 juni 2021 23:08

De relatie van Khloé Kardashian (37) en basketballer Tristan Thompson (30) liep recent weer op de klippen, maar toch heeft Thompson zijn ex gefeliciteerd met haar 37e verjaardag. In het Instagrambericht schrijft hij dat hij 'heel veel' van haar houdt.

"Bedankt dat je er altijd voor me bent"

'Je bent niet alleen een geweldige partner, mama en beste vriend, maar ook de aardigste, zorgzame en meest liefdevolle persoon die ik ooit heb ontmoet', schrijft Thompson. 'Je liefde en geest zijn besmettelijk voor iedereen die je heeft ontmoet. Bedankt dat je er altijd voor me bent en ons gezin op de eerste plaats zet. Ik hou zoveel van jou.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Relatie Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer voorbij'

Volgens verschillende Amerikaanse media waren het opnieuw geruchten over Tristan en andere vrouwen die de relatie de das omdeden. De twee zouden een aantal weken geleden uit elkaar zijn gegaan nadat een vrouw een verhaal naar buiten had gebracht over haar affaire met de atleet. De Daily Mail meldt dat Tristan afgelopen vrijdag tijdens een huisfeestje samen met een vriend en drie vrouwen de slaapkamer heeft opgezocht.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Khloé Kardashian over 'derde gezichtstransplantatie': 'Ik gebruik fillers'

Khloé en Tristan kregen in 2016 iets met elkaar. In 2018, toen de realityster hoogzwanger was van dochter True, circuleerden er beelden van de basketballer met andere vrouwen op sociale media. De twee gingen uit elkaar maar bleven bevriend vanwege hun dochter. Ze brachten afgelopen jaar veel tijd samen door in quarantaine, waar de vlam weer zou zijn opgelaaid.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!