Beeld © ANP

Jaimie Vaes plaatst cryptische boodschap na ontvolgen Lil' Kleine

28 juni 2021 09:33

Dat Jaimie Vaes (31) en Lil' Kleine (26) elkaar regelmatig ontvolgen op Instagram is inmiddels geen geheim meer. Naar eigen zeggen hebben de twee 'hoge pieken' en 'diepe dalen' in hun relatie. Vaak volgen ze elkaar na een tijdje weer. Toch hebben de verloofden elkaar nu weer ontvolgd op het platform. Jaimie deelt vervolgens een cryptische boodschap.

"De mensen die je pijn doen, doen dat alleen, omdat ze nog steeds naar iets op zoek zijn"

'Wanneer je iemand al je liefde, je tranen en je dromen hebt gegeven... Het is moeilijk om die mensen opnieuw te geloven, maar het vertelt je dit: de mensen die je pijn doen, doen dat alleen, omdat ze nog steeds naar iets op zoek zijn. Ze willen je liefhebben, maar weten niet hoe ze zichzelf moeten liefhebben', deelt Jaimie op haar Instagram Stories.

Lil' Kleine en zijn verloofde waren onlangs landelijk nieuws na een vermeend geweldsincident, dat zou hebben plaatsgevonden tijdens hun luxevakantie op Ibiza. Jaimie zou bebloed de hotellobby zijn ingerend. Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, werd gearresteerd. Na twee nachten in een Spaanse cel te hebben doorgebracht, werd hij vervoerd naar de rechtbank van Ibiza om zich te verantwoorden voor het misdrijf van mishandeling, waar even later ook Jaimie zich meldde, bijgestaan door goede vriendin Estelle Cruijff. Niet veel later werd hij vrijgelaten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes en Lil' Kleine vragen om rust: 'Geen sprake van fysiek geweld'

Na alle ontstane commotie reageerden Jaimie en Lil' uiteindelijk zelf in een video, die ze op hun Instagram Stories deelden. Het tweetal benadrukte toen dat er géén sprake is geweest van fysiek geweld die 'beruchte avond'. "Natuurlijk maken wij ruzie en raken soms verhit, en we snappen dat we een voorbeeldfunctie zijn. Dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is, maar wat er nu wordt verspreid doet ons ontzettend veel pijn."

Het volledige statement van het stel zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zien: Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer samen op Ibiza

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!