Beeld © RTL

Goede tijden: op deze dag begint het nieuwe seizoen van GTST

28 juni 2021 17:08

We moeten nog héél eventjes wachten op de aankomende zomercliffhanger, maar inmiddels is ook al bekend op welke datum het 32ste seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' weer van start gaat.

RTL maakte maandagmiddag namelijk bekend welke programma's er na de zomer allemaal te zien zullen zijn, en de soapserie GTST mag natuurlijk niet uit de lijst ontbreken. Dus zet deze datum maar in je agenda: vanaf maandag 30 augustus is GTST weer elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL4. Uiteraard is al het lief en leed van de Meerdijkers ook weer te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op déze dag zie je dit jaar de GTST-cliffhanger

Overigens belooft het de komende twee weken erg spannend te worden. De langverwachte zomercliffhanger komt steeds dichterbij en is al te zien op 8 juli. Het lijkt erop dat er dan eindelijk een climax komt tussen Ludo Sanders (Erik de Vogel), zijn vrouw Janine (Caroline de Bruijn) en hun aartsrivalen Billy de Palma (Lone van Roosendaal) en Richard van Nooten (Edwin Jonker).

Maar wat er daadwerkelijk gaat gebeuren, en wie er allemaal bij betrokken is, is nog even afwachten. Een spannende trailer van afgelopen week is hieronder nog eens te bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik de Vogel ging '3 uur lang' onder water voor valscène Ludo in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!