Lil' Kleine en Jaimie Vaes Beeld © ANP

Lil' Kleine niet te zien in nieuwe seizoen serie Jaimie Vaes

28 juni 2021 21:49

Hoewel eerder deze maandag nog een veelbelovende trailer werd gedeeld voor het tweede seizoen van de realityserie van Jamie Vaes (31), is er nu een opvallend nieuwtje naar buiten gebracht. Haar vriend Lil' Kleine (26), ook wel bekend als Jorik Scholten, is namelijk niet te zien in haar eigen serie. Dat meldt 'Shownieuws'.

"Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten"

En dat is vrij opvallend, al helemaal omdat in de trailer te zien is hoe Jaimie vertelt dat ze tijdelijk een relatiepauze inlast. Zo vertelt ze in haar serie Jaimie: In The Vaes Lane het volgende: "Had ik verwacht dat het (relatie, red.) zo zou omslaan? Nee. Dit is wel het leven." Vervolgens zien we haar goede vriend Koen Kardashian vragen hoe Jaimie er zelf in staat. "Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken." 

"Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama", vertelt Jaimie. "Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dat het speelt." Koen zegt daarna dat zijn goede vriendin 'de poppenkast altijd beschermde'. "Mijn focuspunt is nu ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames realityserie Jaimie Vaes weer herstart

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane van start gaat. Discovery+ meldde onlangs aan RTL Boulevard dat het seizoen met enige vertraging begint: op donderdag 15 juli in plaats van 24 juni.

En na regen komt zonneschijn, want als de originele plannen nog steeds kloppen, stapt rapper Lil' Kleine deze zomer in het huwelijksbootje met Jaimie Vaes. Na de vermeende mishandeling, die het koppel overigens ontkende, is het Spaanse eiland Ibiza de plek waar ze elkaar eeuwige trouw beloven. Hier lees je nog meer over wat er staat te gebeuren in het tweede seizoen

Na het nieuws over de vermeende mishandeling brachten Jorik en Jaimie samen een statement naar buiten. RTL Boulevard deskundige Rob Goossens noemde dat niet geloofwaardig, zoals hieronder is terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes en Lil' Kleine geven tekst en uitleg over incident op Ibiza

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!