Madonna Beeld © ANP

NSFW: Madonna poseert pront met blote borsten in Vogue

29 juni 2021 14:32

Ze klonk nog zo onschuldig toen ze doorbrak met 'Holiday', maar inmiddels weten we dat Madonna garant staat voor controverse. En dat is op haar 62ste heus niet minder geworden. De zangeres haalt nog steeds vaak het nieuws met een uitdagende look, provocatieve videoclip of - in dit geval - halfnaakte fotoshoot. Tijdens Pride in New York City poseerde de Queen of Pop namelijk bijna poedelnaakt voor de camera en die foto's zijn te bewonderen in de Italiaanse 'Vogue'.

Madonna kan het natuurlijk niet laten om de pikante foto's zelf ook met haar miljoenen volgers te delen, zoals hieronder is te zien. 'Italianen doen het beter. Check hier mijn foto's voor de Italiaanse Vogue', schrijft de zangeres, die zelf Italiaanse roots heeft, erbij. Hoewel haar 90-jarige vader Silvio Anthony Ciccone is opgegroeid in Amerika, komen zijn ouders uit Italië. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna maakt haar opwachting in nieuwe videoclip Snoop Dogg

Nog wat meer foto's - die nog wat minder aan de verbeelding overlaten - zie je bij Vogue Italia.

Onlangs was de Queen of Pop nog te zien in de nieuwe videoclip van niemand minder dan Snoop Dogg. Hoewel het slechts ging om een bijrolletje, had Madonna het naar haar zin op de set. Benieuwd naar beelden? Die zijn hier terug te zien

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalbaas vond pauze-act Madonna veel te lang duren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!